Recommend PPTppt search for "menaxhimi i riskut ne ndermarrje" (Page 1 of about 3 results)

Advertisement

Roli i financws dhe i drejtimit financiar.ppt

dhe marrja e vendimeve financiare Bashkërenditja dhe kontrolli i aktiviteteve Ndërlidhja me tregun e kapitalit Menaxhimi i riskut Përshkrimi i një ...  

PowerPoint Presentation.ppt

Kjo varet shumë nga niveli i riskut që janë të gatshëm të ndërmarrin ... ,talente menaxhimi dhe teknologji) ne dispozicion.Duke pasur parasysh keto ...  

Methods and Procedures - University of Hawaii at Manoa.ppt

perdoret per zbatime kerkimi e menaxhimi; ... te ndermarrjes Siguracioni i riskut politik = 200 $ per farme/muaj Buxheti i ... 1 milione/ndermarrje ...   Down

Advertisement
Related Search
More ppt